Wednesday, July 30, 2008

Am primit un premiu

Zilele trecute am primit un premiu de la Kata. Ma simt mai mult decat onorata, mai ales ca in ultima vreme nu pot sa ma laud cu prea multe in materie de lucru de mana.
Iti multumesc deci, Kati pentru aceasta onoare si incerc sa ma supun si eu, la randul meu, regulilor si obligatiilor ce decurg din primirea premiului :
1.Afişez logoul premiului.
2.Arăt prin link blogul care m-a nominalizat.
3.Nominalizez 5 bloguri,pun linkurile.
4.Le las mesage pe blogurile lor.
5.Afişez regurile

Sper ca nu se supara nimeni pe mine, dar eu sunt incapabila sa aleg. Cunosc nenumarate bloguri frumoase cu lucrari deosebite, care constituie atat o sursa de inspiratie cat si una de continua uimire si delectare. Insa cele mai dragi si pe care le apreciez cel mai mult, sunt creatiile prietenelor mele reunite in grupul Peticelul International si al caror blog comun este Peticelul romanesc. Fetelor, dragele mele prietene, eu va acord tuturor acest premiu.

Asaaaa....
Iar am fost neserioasa! Mi-a trebuit aproape o luna ca sa ajung sa va arat fotografiile promise, cu gentuta din panza de in.

Ei, acum stiu sa-i pun si fermoar, ceea ce este foarte bine pentru ca nu mai trebuie sa fiu mereu atenta sa nu pierd ceva.


Initial am vrut sa aplic cateva margele pe florile acestea dar am apucat sa o port asa cum e.

El este Peter care mi-a fost asistent cand am facut fotografiile cu geanta. .... Asistent in sensul ca trebuia sa fiu foarte atenta, pana sa fac click isi si baga o manuta sau un piciorus in cadru :) .

Si acum sa va arat ce am descoperit pitit bine pe fundul dulapului mamei mele.

Tin minte cand a cumparat acest material, in urma cu aproximativ ... 20 de ani... Eram in vacanta la Oradea si cred ca mama a fost atrasa de coloritul, designul si exuberanta iesite din comun pentru acele vremuri, astfel incat l-a cumparat doar asa, fara un scop anume. L-am gasit acum, uitat de vreme si m-am bucurat tare mult. Taieturi din ziare straine si reclame, toate pe un material cam subtirel, aproape ca vezi prin el. Am deja cateva idei in legatura cu ce as putea face din el. Fiul meu ar vrea o geanta dar e prea fistichiu si prea rosu pentru un baietel. Vom vedea...

Wednesday, July 2, 2008

Odata ce m-am pornit...

Pana acum nu am stiut cat de mult imi plac gentile. De fapt, nici posete nu prea mi-a placut sa port niciodata. Acum parca m-a lovit ceva. Fix in moalele capului! :)) As vrea cate o geanta la fiecare ocazie, la fiecare hainuta.

Iata o geanta de plaja:
E din panza deasa de in, e maaaare si incapatoare, iar inauntru are nelipsitele buzunare.


Gata! Mai am o poseta in lucru, am plecat sa mai mesteresc. :)) Revin maine, poate, sa v-o arat.